Met veel plezier mooie dingen maken

Ons team bestaat uit betrokken mensen met hart voor hun werk. Mensen met specifieke kennis en kunde op het gebied van communicatie, die tevens de gehele uitvoering van een project verzorgen.

Contact met cimon
Als u ook een bestand wilt versturen, gebruik dan dit formulier.


cimon
Laan van Meerdervoort 478
2563 BJ · Den Haag
telefoon: 070 362 23 79


» Routebeschrijving
» Kennismaken?

...dat is wat we doen

cimon is een maatschappelijk betrokken communicatiebureau, met klanten in de profit en non-profit sector en een hart voor de samenleving. Opererend in een veelzijdig en enthousiast team, waarmee wij onze klanten optimaal kunnen adviseren en ondersteunen. Dit team bestaat uit hoogbetrokken mensen die beschikken over specifieke kennis en kunde op het gebied van communicatie en die de gehele uitvoering en handling van een project verzorgen.

cimon is trots op zijn werk, en op de mensen met en voor wie we werken. We zijn een relatief kleine organisatie, met korte lijnen en duidelijke afspraken. U onderhoudt rechtstreeks contact met de directie. Bovendien heeft ieder project een eigen projectcoördinator, die het gehele project begeleidt en alle voortgang direct aan u terugkoppelt.

Ruim twaalf jaar geleden is cimon opgericht, momenteel zijn vijf ervaren krachten in dienst. De dagelijkse leiding van het bureau is in handen van de twee directeur-eigenaren; beide ‘meewerkend voorman’. Ruim twintig jaar ervaring met alle aspecten van (overheids)communicatie, voorlichting en marketing garandeert kwaliteit en continuïteit. Waar nodig versterken wij ons met specialistische kennis of extra capaciteit: hiertoe onderhouden wij actief een netwerk van freelancers en onderaannemers. Dankzij de aanwezige deskundigheid, ervaring en werkwijze is cimon een slagvaardige organisatie die vaak langlopende opdrachten uitvoert.