Zo kunt u ons vinden

cimon is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Randstadrail 3 en tram 12 stoppen vlakbij. Haltes Fahrenheitstraat en Goudenregenstraat liggen op loopafstand. Indien u met de auto komt kunt u parkeren aan de Laan van Meerdervoort of de Thomas Schwenkestraat (na 18.00 uur betaald parkeren).

Routebeschrijving

Met de auto:

Vanaf de  A12  komt u Den Haag binnen via de Utrechtsebaan. Aan het einde van de Utrechtsebaan gaat u bij de stoplichten linksaf de Zuid-Hollandlaan op.

U houdt het Malieveld aan de linkerkant en gaat bij het stoplicht bij de T-splitsing rechtsaf (Koningskade). Hier blijft u rechtdoor rijden, u gaat bij het derde stoplicht linksaf de brug over (Laan Copes van Cattenburg). Helemaal aan het einde van deze weg, staat u bij het tweede stoplicht oog in oog met het Vredespaleis.

U gaat hier rechtdoor en houdt dit gebouw aan uw linkerkant. U rijdt nu op de Carnegielaan waar u eerst een lange bocht naar links krijgt en uiteindelijk via een scherpe bocht naar rechts de Groot Hertoginnelaan op rijdt.

Deze rijdt u ongeveer 1,5 km af waarbij u voor de Laan van Meerdervoort, op het Valkenbosplein (het vijfde stoplicht), helemaal rechts voorsorteert.

Hier slaat u rechtsaf de Laan van Meerdervoort op. Keer na 700 meter, bij de Valkenboskade om. Na 110 meter vindt u ons aan de rechterkant van de weg. (Nummer 478). Voor de deur is het betaald parkeren. Parkeren op de middenstrook is alleen betaald van 18.00 tot 24.00 uur. 

Met het openbaar vervoer

Wij zijn uitstekend bereikbaar met tramlijn 3. U stapt uit bij de halte Fahrenheitstraat.

Vanaf de Fahrenheitstraat:
Indien u met tramlijn 3 vanaf het Centraal Station komt, hoeft u slechts twee minuten te lopen in de richting die de tram op gaat. U vindt ons pand aan de linkerkant van de straat.