Opening Den Haag Centraal

Voor ProRail, NS en de gemeente Den Haag mochten wij de opening van station Den Haag Centraal verzorgen. Voor cimon is dit een waardige afsluiting van ruim 11 jaar advies, ontwerp, marketing, communicatie, social media en uitvoering!

We bedachten een concept dat feestelijk verbeeldt waar dit mooie station voor staat: verbinden! Want niet alleen de treinen rijden weer. Het station is een spil in deze regeringsstad aan zee. We leggen dan ook connceties met Haagse muziek, Haagse geschiedenis én natuurlijk de bewoners van Den Haag. Verleden, heden en toekomst, feestelijk onder een prachtig indrukwekkend glazen dak.

Het station wordt op een gewone door-de-weekse maandag geopend... maar de gehele dag vinden er prikkelende, feestelijke en muzikale activiteiten plaats in de stationshal, zodat iedereen deze bijzondere mijlpaal mee kan vieren. Dat betekent dat sommige artiesten vroeg uit de veren moeten, want het programma start al om 6.45 uur! De laatste artiesten treden op tot ongeveer negen uur ’s avonds. 

Contact met cimon
Als u ook een bestand wilt versturen, gebruik dan dit formulier.


cimon
Laan van Meerdervoort 478
2563 BJ · Den Haag
telefoon: 070 362 23 79


» Routebeschrijving
» Kennismaken?